Dołączyłem swoją książeczkę:
1951 Sypniewski R. Kowalstwo
Jest w katalogu kowal1
Kółko czytelnicze - instrukcja obsługi :)))
2006 Lorelei Sims The Backyard blacksmith traditional techni
2006 Lorelei Sims The Backyard blacksmith traditional techniques for the modern Smith..
Znajdziecie tam podstawy kowalstwa , troszkę podstawowych narzędzi , ciekawe fotki z kuźni prowadzoną przez PANIĄ kowal
Znajdziecie tam podstawy kowalstwa , troszkę podstawowych narzędzi , ciekawe fotki z kuźni prowadzoną przez PANIĄ kowal

-
- Kontaktowanie:
Re: 2006 Lorelei Sims The Backyard blacksmith traditional te
Niektóre jej prace chciałabym mieć w swoim domu
Ze swoich mam jedynie ślimaka wsadzonego do doniczki a Adamowych zero. Chyba zacznę ściągać cudze rękodzieło do chałupy 

Re: Kółko czytelnicze - instrukcja obsługi :)))
Witam, dla miłośników historii nauczania oraz chętnych chcących się zapoznać z dawnymi programami nauczania zawodu kowala załączyliśmy z MM_pierwszy trzy małe drobiazgi tak w ramach długiego weekendu
Poniższe pozycje są wśród plików w katalogu Szydercy
1955 ZWIĄZEK IZB RZEMIEŚLNICZYCH KOWALSTWO UNIWERSALNE PROGRAM SZKOLENIA PRAKTYCZNEGO UCZNIÓW W INDYWIDUALNYCH ZAKŁADACH RZEMIEŚLNICZYCH
1963 ZWIĄZEK IZB RZEMIEŚLNICZYCH PRL KOWALSTWO PROGRAM SZKOLENIA PRAKTYCZNEGO W INDYWIDUALNYCH ZAKŁADACH RZEMIEŚLNICZYCH
1973 CENTRALNY ZWIĄZEK RZEMIOSŁA KOWALSTWO PROGRAM PRAKTYCZNEJ NAUKI ZAWODU W ZAKŁADACH RZEMIEŚLNICZYCH

1955 ZWIĄZEK IZB RZEMIEŚLNICZYCH KOWALSTWO UNIWERSALNE PROGRAM SZKOLENIA PRAKTYCZNEGO UCZNIÓW W INDYWIDUALNYCH ZAKŁADACH RZEMIEŚLNICZYCH
1963 ZWIĄZEK IZB RZEMIEŚLNICZYCH PRL KOWALSTWO PROGRAM SZKOLENIA PRAKTYCZNEGO W INDYWIDUALNYCH ZAKŁADACH RZEMIEŚLNICZYCH
1973 CENTRALNY ZWIĄZEK RZEMIOSŁA KOWALSTWO PROGRAM PRAKTYCZNEJ NAUKI ZAWODU W ZAKŁADACH RZEMIEŚLNICZYCH
Też dorzuciłem swoją pozycję.
2001 Schmirler Otto Schmiedekunst am Haus.
Sporo rysunków i fotografii obrazujących zrealizowane projekty.
2001 Schmirler Otto Schmiedekunst am Haus.
Sporo rysunków i fotografii obrazujących zrealizowane projekty.
Witam! Dorzuciłem od siebie :
1918 Janik L. Skarbnica wiedzy; 600 stron przepisów różnego typu
1956 Knobloch Mieczysław Metaloplstyka
1974 Piaskowski Jerzy O stali damasceńskiej; Lektura obowiązkowa dla każdego kto interesuje się stalą damasceńską
Pozdrawiam.
1918 Janik L. Skarbnica wiedzy; 600 stron przepisów różnego typu
1956 Knobloch Mieczysław Metaloplstyka
1974 Piaskowski Jerzy O stali damasceńskiej; Lektura obowiązkowa dla każdego kto interesuje się stalą damasceńską
Pozdrawiam.
Witam wrzucam swoją pozycję
Dużo rysunków i zdjęć. Może komuś otworzy głowę na nowe pomysły 
2010 di Langasco Reyneri Kowalstwo i Metaloplastyka Podróż przez epoki i style

2010 di Langasco Reyneri Kowalstwo i Metaloplastyka Podróż przez epoki i style
Wróć do „Książki o tematyce kowalskiej”