Wymowne piękno w prostocie formy
Re: Wymowne piękno w prostocie formy
To chyba jakiś stolarz stworzył 

-
Po głębszej analizie można jednak dopatrzyć się czegoś więcej , niż tylko dwóch gwoździ .....
tam jest jeszcze deska sosnowa
tam jest jeszcze deska sosnowa

Zaraz , zaraz powoli. To ja dwa wiadra koksu i siedem godzin w sobotę na to dzieło poświęciłem a Wy mi ze stolarstwem i deskami jedziecie
Nie, no znikąd w Was zrozumienia dla autora i jego sztuki w której zaklęte jest piękno nagiego metalu i surowego w swej prostocie arcydzieła

Nie, no znikąd w Was zrozumienia dla autora i jego sztuki w której zaklęte jest piękno nagiego metalu i surowego w swej prostocie arcydzieła

Panowie, panowie... Gdzie Wasza wyobraźnia? Tak potraktować taki piękny akt. Gratulacje Umi.
Kowalicha Aga

Kowalicha Aga
Sory panowie terroryści opanowali kompa (to znaczy żonka).
Sytuacje opanowałem- sypialnia spacyfikowana .
A tak szczerze mówiąc to te gwoździe tak ze sobą jakoś dziwnie ,no wiecie. A może tak wygląda życie seksualne gwoździ.
Karol

A tak szczerze mówiąc to te gwoździe tak ze sobą jakoś dziwnie ,no wiecie. A może tak wygląda życie seksualne gwoździ.

Karol
Dzięki Aga ,
widzę nie pomyliłem się myśląc przez całe życie że kobiety mają więcej subtelności i wyjątkowe wyczucie wysublimowanego piękna. Piękne dzięki za słowa dodające skrzydeł artyście
Jeszcze tak może troszkę wokół tematu dzieła to ciekaw jestem tej pacyfikacji sypialni
Karol może to inspiracja do Twojej następnej pracy ? oczywiście w metalu

widzę nie pomyliłem się myśląc przez całe życie że kobiety mają więcej subtelności i wyjątkowe wyczucie wysublimowanego piękna. Piękne dzięki za słowa dodające skrzydeł artyście

Sorry umi to to dzieło posiada jakiś temat czy może nawet tytuł ? A ja myślałem że to był powód Twojego przyjścia do pracy w poniedziałek z zabandażowanym palcem
Twój Syn coś wspominał o jakiejś nieudanej półce w garażu czy coś takiego 

umi pisze:Dzięki Aga ,
widzę nie pomyliłem się myśląc przez całe życie że kobiety mają więcej subtelności i wyjątkowe wyczucie wysublimowanego piękna. Piękne dzięki za słowa dodające skrzydeł artyścieJeszcze tak może troszkę wokół tematu dzieła to ciekaw jestem tej pacyfikacji sypialni
Karol może to inspiracja do Twojej następnej pracy ? oczywiście w metalu
![]()
![]()
![]()
tak tak Właśni planowałem kajdanki ( różowe )