Pierwsze kroki na warsztatach.
Re: Pierwsze kroki na warsztatach.
Do mnie rozumiem terz się wybierasz?
Jak zapraszasz to ja bardzo chętnie Ciebie odwiedzę, ale najwcześniej za miesiąc mogę.
Pozdrawiam serdecznie!
Pozdrawiam serdecznie!
Od czegoś trzeba zacząć. Kotlinka , kowadełko ,jakiś młotek a resztę zobisz sam.
Nie ma leprzego wypoczynku po wycisku umysłowym jak kowalka 

O.K. pisze:Nie ma leprzego wypoczynku po wycisku umysłowym jak kowalka
w to nie wątpie

Witam serdecznie.
Przepraszam za długą ciszę, życie mam cośkolwiek skomplikowane.
Z Warsztatów jestem bardzo zadowolony- wyjazd na nie to jedna z lepszych decyzji, jakie ostatnimi czasy podjąłem.
Powracając do pracy w mojej kuźni z jednej strony uświadomiłem sobie, jak bardzo wzbogaciły moją wyobraźnię, warsztat, ile przyniosły nowych pomysłów i projektów- z drugiej strony- że jestem w dalszym ciągu na samym początku drogi, która teraz wydaje mi się teraz duuużo dłuższa niż uprzednio.
Reasumując- gorące wyrazy wdzięczności i uznania dla naszych Mistrzów oraz dla Pań z GOK w Wojciechowie za umożliwienie mi przeżycia tej niesamowitej przygody- mam nadzieję, że to dopiero jej dobry początek...
Przepraszam za długą ciszę, życie mam cośkolwiek skomplikowane.
Z Warsztatów jestem bardzo zadowolony- wyjazd na nie to jedna z lepszych decyzji, jakie ostatnimi czasy podjąłem.
Powracając do pracy w mojej kuźni z jednej strony uświadomiłem sobie, jak bardzo wzbogaciły moją wyobraźnię, warsztat, ile przyniosły nowych pomysłów i projektów- z drugiej strony- że jestem w dalszym ciągu na samym początku drogi, która teraz wydaje mi się teraz duuużo dłuższa niż uprzednio.
Reasumując- gorące wyrazy wdzięczności i uznania dla naszych Mistrzów oraz dla Pań z GOK w Wojciechowie za umożliwienie mi przeżycia tej niesamowitej przygody- mam nadzieję, że to dopiero jej dobry początek...
Krzywonos, co "rzeźbisz" ciekawego w swojej kuźni?
P.S. nie kieruj tego pyt w moją str, bo ja na razie nic nie działam
P.S. nie kieruj tego pyt w moją str, bo ja na razie nic nie działam

Kajak , nie mów że prąd tobie od cieli
A tak poważnie , jak nie mam co robić to robie nożyki (zawsze za nie parę talarków wpadnie i na trzonki do młotków jak znalazł)

Wróć do „Ogólnopolskie Warsztaty Kowalskie”