1904 Modern blacksmithing, rational horse shoeing and wagon
Re: 1904 Modern blacksmithing, rational horse shoeing and wa
ciekawa literatura
jak ty wynajdujesz takie ciekawostki 

- Administrator
- Administrator
- Kontaktowanie:
Wielkie dzięki Umi
Niesamowite te twoje zbiory
teraz tylko trzeba znaleźć trochę czasu na lekturę. Szkoda tylko, że "tłumacz google" tego nie bierze 

To tak pokrótce
linki do tych materiałów i wielu innych posiadam od kilku już lat i czas je udostępnić chociaż wiem, że wielu zakręconych zapaleńców zna je też pewnie od dawna
Natrafiałem na nie szukając konkretnych tytułów bo z reguły każda kolejna książka została napisana na podstawie jakiejś innej no może jedynie z Biblią było inaczej 
A co do tłumaczenia i wykorzystywania częściowego, na razie zamieściłem linki które dają się tłumaczyć, kopiować rysunki i wykorzystywać elektronicznie w każdy możliwy sposób
Następne, nie ukrywam że będą może bardziej uciążliwe
Ale dają się ściągnąć na kompa a tam to już nie ma zmiłuj
Wszystko Nam wolno
Na razie zamieszczam te najbardziej legalne nie łamiące przez Nas praw autorskich i myślę co zrobić z pozostałą biblioteką a jest jej trochę
Ale coś mi już świta , tylko kto to wszystko miałby po skanować ?

A co do tłumaczenia i wykorzystywania częściowego, na razie zamieściłem linki które dają się tłumaczyć, kopiować rysunki i wykorzystywać elektronicznie w każdy możliwy sposób

jeśli chodzi o skanowanie to mogę troszkę pomódz 

Wróć do „Książki o tematyce kowalskiej”