Powitanie
Re: Powitanie
Siemasz ! I jak Ci się tu podoba?
BANAN pisze:Siemasz ! I jak Ci się tu podoba?
Nowe forum -śfieżak

Ogólnie miłe wrażenie,zobaczymy czym się wypełni.
z babami wieczna udręka
Witam witam widząc Was to myślę że pójdzie tylko na plus 

Witam, Rafał z tej strony, kowalstwem interesuje się już jakiś czas, zaczynałem w 5 klasie podstawówki około, ale to prawdziwym kuciem nie można nazwać
Na poważniej się rozkręciłem jakieś 4 lata temu, siedzę aktualnie w kuciu damastów i noży.
Widzę, że jest troche znajomych z drugiego forum
Pozdrawiam!

Widzę, że jest troche znajomych z drugiego forum

Pozdrawiam!
Cześć wszystkim. Mam na imię Krzysiek, lat 25, na stałe zamieszkały w Gdańsku. Wojciechowski kurs kowalstwa artyst....w moim przypadku autystycznego ukończyłem w zeszłym roku, i od tamtej pory wykułem... 2 młotki spawalnicze:) Teorie mam malutką, praktyki żadnej, ale za to chęci ogromne.
Mam nadzieję, że forum będzie się prężnie rozwijać.
Pozdrawiam i do tych co będą-do zobaczenia w Wojciechowie za 2 dni;)
"Klep żelazo puki gorące" ...
Dwa młotki przez rok to nie za bogato
Będę w sobotę,pewnie się spotkamy.

Witam, mam na imię Karol , mieszkam na mazurach w Piszu ,tu mam kuźnie w niej zarabiam na chleb ( pracuje zawodowo).Mam przyjemność być w stowarzyszeniu,
a co do soboty w Wojciechowie to było upalnie, wiem stałem przy palenisku.
To pewnie rześmy się o siebie otarli
Kręcilem się po imprezie z przypiętą plakietką Forum Kowalskiego.

Hszanek pisze:Cześć wszystkim. Mam na imię Krzysiek, lat 25, na stałe zamieszkały w Gdańsku. Wojciechowski kurs kowalstwa artyst....w moim przypadku autystycznego ukończyłem w zeszłym roku, i od tamtej pory wykułem... 2 młotki spawalnicze:) Teorie mam malutką, praktyki żadnej, ale za to chęci ogromne.
Krzychu mam wyrzuty że się nie pożegnaliśmy w niedzielę , nawet nie wspomniałeś o swoich dokonaniach

O.K. pisze:Witam, mam na imię Karol , mieszkam na mazurach w Piszu ,tu mam kuźnie w niej zarabiam na chleb ( pracuje zawodowo).Mam przyjemność być w stowarzyszeniu,
Karol poszukam czegoś, pamiętam że wspominałeś o pomocniku w zeszłym roku , ale rozumiesz już pamięć nie ta