Idzie zima , zacznie sypać śnieg , może coś o saniach ?
Re: Idzie zima , zacznie sypać śnieg , może coś o saniach ?
I tak jest już dobrze,po kliknięciu w załącznik otwiera się od razu fotka.Miniatura oczywiście bardziej by zachęcała do obejrzenia fotki,która w danym momencie interesuje przeglądającego.Niektóre fotki są rzeczywiście duże,bo straciłem wtedy program,którym je normalnie zmniejszałem 

Administrator pisze:Karolku, spełniam tylko życzenia w granicach rozsądku![]()
Bananie, Twoja siła przebicia była równie wielka, ale zostałyśmy na początku wprowadzone w błąd przez informatyków, że cyt. "się nie da". Na szczęście godziny poszukiwań przyniosły porządany efektNiestety, bananie Twoje zdjęcia są bardzo dużej rozdzielczości i ich nie widać, więc przydało by się je wstawiać w mniejszej. Postaramy się zmienić to tak żeby tworzyły się minaturki a z nich większy podgląd, ale potrzebujemy na to jeszcze chwilę czasu
Póki co wstawiajcie chłopaki i dziewczyny mniejsze fotki
pozdrawiam
E.
Wiesz Aneczko nigdy nie miałem wygórowanych potrzeb. Może Szustka w totolotka

Używając cytatu z klasyki filmu polskiego powiem : "Ładne cacko"
A serio to naprawdę piękne sanie i fakt że rzadko spotykane jest to przesunięcie. Może nie wyglądają jak te w największych kolekcjach polskich ale są naprawdę piękne w wykonaniu i zasługują na uwagę .

http://www.youtube.com/watch?v=uHmKenbY9Uo nie wiem jak to pódzie ale to dobry kawałek w temacie.
Wróć do „Kowalstwo ludowe i regionalizm”