Kobieta a BHP w kuźni
Kobieta a BHP w kuźni
Nie chcę być okrzyknięty męskim szowinistą ale jak zobaczyłem to zdjęcie to przyszedł mi taki temat do głowy „ Kobieta a BHP w kuźni” Czy ktoś ma jakieś doświadczenia w tym temacie ? 

- Administrator
- Administrator
- Kontaktowanie:
Re: Kobieta a BHP w kuźni
Nasze doświadczenia są całkowicie odmienne niż twoje Edku
.

Oj widzę że ruszyłem kobiece uczucia
No prawda , Administratorka jest z tego co zaobserwowałem kobietą
Widziałem to małżeństwo , jest ono wielokrotnie podawane jako piękny przykład
Bardziej chodziło mi o zwrócenie uwagi na kobiece wdzięki Ale jeśli odczytane to zostało inaczej to w ramach rekompensaty za straty moralne załączę głębokie cofnięcie się w czasie 

- Administrator
- Administrator
- Kontaktowanie:
Ależ Edku, my również chciałyśmy tym zdjęciem zwrócić uwagę na kobiece wdzięki...oraz SIŁĘ!
Chociaż musimy Ci przyznać rację, że dla mężczyzn zachowanie zasad BHP w przypadku przebywania na np. wojciechowskich warsztatach z takimi uroczymi niewiastami jak poniżej, jest napewno bardzo trudne

Chociaż musimy Ci przyznać rację, że dla mężczyzn zachowanie zasad BHP w przypadku przebywania na np. wojciechowskich warsztatach z takimi uroczymi niewiastami jak poniżej, jest napewno bardzo trudne

Wow , a są jakieś informacje co do obecnego stanu cywilnego i namiarów do korespondencji
Wieczorem pokażę zdjęcie Mamie ale myślę że będę miał zgodę 

- Administrator
- Administrator
- Kontaktowanie:
Niestety straciłeś swoją szansę, gdyż dziewoja jest zamężna
(z resztą z jej urodą to nie dziwne, że mężatka).
Z pewnością mamie też by się spodobała

Z pewnością mamie też by się spodobała

Administrator pisze:Ależ Edku, my również chciałyśmy tym zdjęciem zwrócić uwagę na kobiece wdzięki...oraz SIŁĘ!![]()
Miałem przyjemność pracować z Sylwią. Jakie Ona miała pociągnięcie z 4kilówki. Chcieliśmy buty jej przybić do asfaltu ,żeby nam dziewczyna nie odfrunęła.

Ile razy spaliłem żelazo na pokazach przez kuse spódniczki ,nawet nie liczę

Karolek ma taką uroczą żonę, a pokusy mu w głowie, a nie wspomnę o paleniu żelaza. My faceci uważamy się za maczo, ale kiedy widzimy kobietę uprawiającą nasz kochany, prestiżowy zawód, to popadamy w kompleksy. Piękne panie pokażcie nam facetom, ile w was samozaparcia i determinacji, a my chętnie się od was czegoś nauczymy. Pozdrawiam niewiasty, Jacenty.
Są kuźnie w których żelazo można zawsze spalić
No nie ma siły żeby nie 

Edi czy telefon do Twojej Agusi to ja mam aktualny ? Bo coś widzę że to nie Ona jest na tym Twoim zdjęciu